Online drukwerk van kaarten tot flyers drukken

Online drukwerk van kaarten tot flyers drukken

Uit Door

Zakelijk Nederland, opgelet! Heb je wel eens te maken met digitaal drukwerk? Bijvoorbeeld: wil je honderden ansichtkaarten laten drukken, heb je moet spoed flyers nodig voor een aankomende beurs of wil je meerdere ontwerpen voor posters op professionele wijze laten bedrukken? Voor dat soort vragen is deze blog geschreven. Een online drukkerij kan je op dit soort momenten vaak snel en vakkundig bijstaan. Jij wilt toch ook dat een (potentiële) klant een positieve indruk van je krijgt? Ontdek de vele mogelijkheden van online drukwerk en bestel exact wat je wenst. Dankzij de uitgebreide opties in een betalingsproces kun je jouw drukwerk op maat laten maken. Onderstaand bespreken we een aantal drukwerkmogelijkheden voor zakelijk Nederland.

Kaartjes bedrukken van A tot Z

Kaarten zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan ansichtkaarten en postkaarten, maar ook entreekaarten en visitekaartjes vallen onder deze noemer. Bij een online drukkerij kun je al deze soorten kaarten drukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij aan het eindformaat, het papiersoorten, het gewicht het schoonsnijden en natuurlijk de oplage. Precies zoals jij dat wilt zodat het altijd voordelig voor je uitpakt. Kaartjes bedrukken wordt zo wel erg eenvoudig en leuk. In grote of kleine oplage; met of zonder spoed, alles is mogelijk.

Brochures & Magazines

Hoewel brochures en magazines veel op elkaar lijken zit er wel een degelijk verschil tussen deze twee producten. Het gaat om de afwerking. Een magazine wordt gelijmd of heeft een geniete rug. Dit zie je uiteraard bij alle bekende magazines in de supermarkten en kiosken. Brochures hebben daarentegen een wire-O binding. Wire-O zijn die ronde draden die je aan de zijkant van de brochure ziet en die alle pagina’s bij elkaar houdt. Buiten dit verschil zijn alle mogelijkheden omtrent brochures en magazines nagenoeg gelijk. Papiersoorten, afwerkingsmogelijkheden en gewichten liggen in jouw handen. Jouw brochure of magazine drukken, doe dit eenvoudig online.

A5 flyers drukken of toch liever rond?

Een van de populairste drukwerk zijn flyers of leaflets. Of je het nou in het formaat A4 of A5 flyers laat drukken, of je kiest voor een eigen formaat. Jij bepaalt de afmetingen. Flyers kun je tegenwoordig ook rond laten afdrukken. Daarmee val je gegarandeerd op! Leaflets kun je gebruiken voor vele doeleinden, maar in veel gevallen is dit promotioneel. Bijvoorbeeld om informatie te verspreiden, jouw bedrijf te promoten of een actiecode op een creatieve manier uit te delen. Wat je ook wilt, een online drukkerij maakt het voor jou mogelijk.

Heb je vragen of opmerkingen over onze blog laat het ons dan weten. Wij staan altijd open voor tips en kritieken. Wij hopen dat je wat hebt opgestoken van onze blog over online drukwerk.