Mediabox

Mediabox

Uit Door

Android TV box voor zakelijk gebruik

Een Android TV Box is niet alleen handig voor thuis gebruik, maar kan ook goed van pas komen voor bedrijven. In dit artikel vertellen we graag meer over de voordelen van een Android TV mediabox voor bedrijven. Lees snel verder en ontdek of een Android TV box voor jou als ondernemer een uitkomst is.

Mogelijkheden Android TV box

Een Android TV box biedt veel mogelijkheden. Zo heb je met deze media box toegang tot duizenden films, series, muziek en sportwedstrijden. Leuk voor als je thuis op de bank zit, maar wat heeft een onderneming hier aan? De meeste mensen gebruiken tegenwoordig een Android smartphone. Met een Android telefoon of tablet kun je eenvoudig inloggen en foto’s, een presentatie, filmpjes en andere soorten media aan je collega’s laten zien.

Dit maakt het mogelijk om een document of presentatie op je smartphone voor te bereiden en op groot scherm te laten zien aan je collega’s. Het voordeel hiervan is dat je geen USB meer nodig hebt en dat iedereen op elk moment van de dag kan connecten en zijn media op een groot scherm kan laten zien.

De kosten voor een Android TV box

De kosten voor een Android TV Box liggen enorm laag. Voor iets meer dan honderd euro kun je al gebruik maken van de TV box. Wanneer je onbeperkt films, series of sportwedstrijden wil kijken betaal je uiteraard een maandelijks bedrag. Maar dit zijn over het algemeen diensten waar een onderneming weinig aan heeft. Wil je meer weten over een Android TV box? Bezoek dan mediabox kopen.