Ga je een mondkapje bestellen? Gebruik deze 3 tips

Ga je een mondkapje bestellen? Gebruik deze 3 tips

Uit Door

Een mondkapje bestellen is niet moeilijk. Online en in de winkel is het assortiment groot. En dat is niet vreemd, want nu de richtlijnen weer zijn aangescherpt is ook de vraag naar mondkapjes weer toegenomen. Wil je je mondkapjes online bestellen, dan profiteer je van alle gemakken die een online omgeving met zich meebrengt. Daarnaast is het assortiment enorm en kun je een mondkapje bestellen dat bij je past. De onderstaande drie tips helpen je bij het vinden van het beste product.

Tip 1: een mondkapje bestellen bij een Nederlandse winkel

De keuze om een mondkapje te bestellen online is een goede, maar tegelijkertijd is het aanbod zo groot dat de kwaliteit van het kapje op het spel gezet wordt. Er zijn verkopers die zelf mondkapjes maken om wat extra geld te verdienen en, zoals bij alle online aankopen het geval is, je weet echt gewoon niet wat je krijgt. Daarom is het een goed idee om een Nederlandse online winkel uit te kiezen. Dit heeft een aantal grote voordelen:

  • Het assortiment is aangepast op de Nederlandse situatie en richtlijnen.
  • De kwaliteit van Nederlandse producten is over het algemeen erg goed.
  • Retourneren wordt aanzienlijk gemakkelijker als je toch iets ontvangt wat niet bevalt.

Tip 2: bestel stoffen mondkapjes

Is dit de eerste keer dat je mondkapjes gaat bestellen, dan zie je dat er verschillende soorten worden aangeboden. De wegwerp mondkapjes kun je krijgen in pakjes met grote aantallen en de stoffen mondkapjes worden vaak in kleinere volumes aangeboden. Dat heeft een goede reden. De stoffen mondkapjes kun je namelijk wassen en opnieuw gebruiken terwijl je de wegwerp mondkapjes na elk gebruik bij het restafval moet doen. Een stoffen mondkapje bestellen heeft een aantal voordelen:

  • Je kunt hem wassen en opnieuw gebruiken, dus je hebt altijd een voorraadje.
  • Stoffen mondkapjes zijn daarom ook goedkoper en beter voor het milieu.
  • Stoffen mondkapjes zijn te krijgen in allerlei uitvoeringen en ook zelf te maken.

Tip 3: koop voldoende mondkapjes in één keer

Een laatste belangrijke tip die je mee kunt nemen als je een mondkapje gaat bestellen is dat één mondkapje waarschijnlijk niet genoeg is. Reis je op een dat van A naar B en daarna weer van B naar A, dan heb je al twee mondkapjes nodig die dag. Voor een bezoek aan de supermarkt heb je een mondkapje nodig en ga je later op de dag naar de bibliotheek, dan moet je daar ook weer een nieuw mondkapje voor gebruiken. Schat dus goed in hoeveel mondkapjes je nodig hebt, tel daar een aantal bij op die in de was zitten en je weet hoeveel je nodig hebt.

Online mondkapjes bestellen

Met deze drie tips kun je jouw mondkapjes probleemloos online vinden en bestellen. Kies exemplaren in een modieuze kleur, met een opdruk of met een patroon en je past hem ook aan bij je outfit of je persoonlijkheid. Zo kun je een mondkapje bestellen en bescherm je jezelf en anderen tegen besmetting met Corona.