Boost je onderneming op Instagram

Boost je onderneming op Instagram

Uit Door

Niet meer weg te denken uit de marketingkanalen is Instagram. Het platform wat een ontzettende groei heeft meegemaakt in de afgelopen jaren en waar inmiddels ook veel bedrijven gebruik van maken om hun product of service op te promoten. Je business Instagram account wordt door potentiële klanten vaak bekeken alvorens ze besluiten tot aankoop over te gaan of niet. Het is dan ook erg belangrijk om je Instagram goed op orde te hebben, zodat je een goede indruk kunt maken op potentiële klanten. Zij kijken namelijk niet alleen naar je product, maar ook naar hoe je feed eruit ziet, hoe actief je bent en hoeveel volgers je al hebt. Dit laatste speelt een groot aandeel in het besluit om jouw account te volgen en eventueel over te gaan tot aankoop. We leggen je uit waarom en hoe je daarop kunt inspelen. 

Waarom Instagram? 

Zoals eerder uitgelegd is Instagram ontzettend gegroeid de afgelopen jaren. Het platform is veel aantrekkelijker is geworden dan Facebook, door het vele gebruik van foto’s en video’s. Beelden spreken ons namelijk veel gemakkelijker en sneller aan dan woorden. Daarnaast zorgt het algoritme van Instagram ervoor dat gebruikers de tijd uit het oog verliezen door eindeloos te scrollen door middel van beelden die aantrekkelijk gevonden worden. Bedrijven proberen hier nu op in te spelen door esthetisch aantrekkelijke posts te maken over hun product/service in de hoop veel volgers te krijgen die hun merk steunen. 

Wat heb ik hiervoor nodig? 

Er zijn een aantal ingrediënten nodig om je Instagramrecept tot een succes te maken. Eén onderdeel hiervan zijn natuurlijk de volgers. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer potentiële klanten en hoe meer andere Instagram gebruikers jouw account aangeraden krijgen op de discover pagina. Maar hoe kom je aan zoveel volgers? Natuurlijk helpt het al om een sterke Instagrampagina te hebben, maar om je een beetje op weg te helpen kun je ook Instagramvolgers kopen. Door Instagramvolgers te kopen boost je je Instagrampagina en je zal merken dat je al snel meer organische volgers erbij krijgt.